Verktøykasse

Her finner du maler og andre ressurser du kan bruke når du skal arrangere frivilligbørs.

Dokumentmaler

Markedsføring

Nettside for lokal frivilligbørs

For sentraler som har InVi Nettside er det gratis å få en nettside for frivilligbørs. En kan få et gratis subdomene under frivilligbors.no (stedsnavn.frivilligbors.no) eller en kan ordne med eget domene. Så opprettes det en egen nettside i InVi som en selv styrer innholdet på. Det er laget et eksempel på en slik nettside på demo.frivilligbors.no

Hvis interesse, ta kontakt med post@wis.no

Foreningsportal

Vi nevner at WIS i samarbeid med Norges Frivilligsentraler tilbyr Foreningsportalen som kan være en stor hjelp når en arrangerer Frivilligbørs. I Foreningsportalen kan en legge inn og kommunisere med alle foreninger og bedrifter samt la dem selv oppdatere sine egne data. Du kan lese mer om foreningsportalen på foreningsportal.no og gå inn på eksisterende foreningsportaler.

Grafisk materiell

Vi har grafisk materiell i høy kvalitet. Symbol og design er en felles internasjonal profil som brukes av frivilligbørser rundt om i verden.  En kan bruke symbolet alene eller sammen med "Frivilligbørs" og stedsnavn slik som nedenfor.

WIS lager og sender ut logo som transparent punktgrafikk (png) på 4000x1532 pixler, som er mer enn nok for skjerm og greit for liggende A4-utskrift. Du kan klikke logoen over for å se den i full størrelse i eget vindu. I tillegg kan en be om vektorgrafikk (.ai og .svg) hvis en trenger det. Fyll ut skjemaet nedenfor for å bestille. WIS sender på e-post innen 1-2 arbeidsdager.

Send

Har du noe som andre kan ha nytte av?

Send en e-post til post@norgesfrivilligsentraler.no dersom du har ressurser som vi kan legge inn her.

Kontakt

Norges Frivilligsentraler
Markensgaten 35 (3. etasje)
4612 Kristiansand

2018 © Norges Frivilligsentraler